Kdo smo
  Novice
  Repertoar
  Spored
  Vstopnice
  Povezave
    NOVICE

Vljudno vas vabimo na ogled pete gledališke predstave v programu našega abonmaja v sezoni 2017/2018.


Marc Camoletti – Michael Niavarani:
(TOTALNO) KATASTROFALNA VEČERJA
Komedija

Izvedba: KPD Planina, Sele - Avstrija


v petek 16. marecr 2018, ob 19.30
v Kulturnem domu Pirniče.


Idilična hišica, ki je vikend na podeželju. Žena je odpotovala k svoji mami, mož je v krizi srednjih let – ljubica pa ima rojstni dan. Da bi ji pripravil čudovit večer, mož naroči hrano in pijačo (vključno s kuharico), za vsak primer, za izgovor, za alibi, če bi bilo ženi kaj sumljivo, povabi še svojega najboljšega, dolgoletnega prijatelja. Na domnevno moški vikend, zabavo.


Toda ta prijatelj je skrivni ljubimec njegove žene, ki se zdaj nepričakovano pojavi na vratih. Kuharica se pretvarja, da je model in model se mora pretvarjati, da je kuharica, v resnici pa ne razlikuje juhe od torte. Izmišljena nečakinja, mama, ki je nenadoma zbolela, in Casanova srednjih let, predvsem pa laž za lažjo … Kako se bo vse to izteklo? Bo na koncu vendarle zmagala prava ljubezen? Ima laž kratke noge?

Dragi mladi gledalci.
Vabimo vas na ogled gledališko-lutkovne predstave


Karel Novak:
PRAVLJICA O MEZINČKU
gledališka lutkovna predstava za otroke

Izvedba: Lutkovni oder KUD Pirniče


v soboto, 17. marec 2018, ob 17.00
v Kulturnem domu Pirniče.


J… Nekoč sta živela očka in mamica, ki pravzaprav to nista bila, saj nista imela otrok. Nekega dne pa sta v zibki našla fantka, majhnega kot mezinček. Tako sta ga tudi klicala. A Mezinček je znal govoriti, orati, voditi konja in pomagal jima je pri vsakem delu. Nekoč pa je mimo prijezdil kralj, ki je želel Mezinčka kupiti za svojo hčerko – kraljično …
  © 2008 - 2017 - KUD Pirniče, Zgornje Pirniče 6, SI-1215 Medvode